Molenstraat 055-5766990 || Stationsstraat 055-5790991 info@trendlines.nl

hannah Bindweefsel behandeling

Tijdens de hannah Bindweefselmassagebehandeling zal de huid op een unieke en zeer intensieve manier worden gestimuleerd om zichzelf te gaan herstellen en een duurzame huidverbetering te verkrijgen. De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen (het onderhuidse bindweefsel) en is daarmee ware fitness voor uw huid!
Deze unieke bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, de aanmaak van collageen (de stevigheidsvezels in de huid), vermindert verklevingen en verstevigt het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte of verminderderde doorbloeding kunnen onder andere rimpels en lijntjes, verklevingen of zelfs acne ontstaan. Dankzij de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en de huidconditie geoptimaliseerd.
Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!
De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties, zoals een vale en vermoeide huid, rimpels/lijntjes, acne, littekenvorming en preventief om het huidverouderingsproces te vertragen. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de hannah Bindweefselmassage worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

Follow by Email
Facebook
Facebook