Molenstraat 055-5766990 || Stationsstraat 055-5790991 info@trendlines.nl

Huidverbetering

Trendlines is een toonaangevende onderneming op het gebied van huidverbetering, voetverzorging en visagie. Als specialist in huidverbetering beschikken wij over een jarenlange praktijkervaring, welke wij u bieden vanuit ons uniek totaal concept. Ons streven is u zichtbare en vooral duurzame huidverbetering te bieden. Dit doen wij door ons te richten op het stimuleren en behouden van uw huid.

Waarom naar de Huidcoach?

Uw huid bestaat uit drie verschillende lagen, de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid. De opperhuid wordt gevormd door 5 verschillende laagjes cellen (ook wel de epidermis). Bij de reguliere schoonheidsspecialist wordt er doorgaans in de bovenste lagen (hoornlaag) van de opperhuid gewerkt.De huidcoach gaat echter een stapje verder en zal het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid aanspreken in de diepere huidlagen. Onder de opperhuid bevindt zich namelijk de lederhuid (de dermis). In deze laag bevinden zich onder andere de bindweefselcellen (bijvoorbeeld collageen welke voor stevigheid zorgt in de huid), de bloedvaatjes en talg- en zweetklieren. Onder de lederhuid bevindt zich de onderhuid (de subcutis), die grotendeels bestaat uit onderhuids vetweefsel en voornamelijk een ondersteunende functie heeft.Het werkgebied van de huidcoach bevindt zich hoofdzakelijk in de tweede huidlaag, de lederhuid. Omdat de huidcoach onder andere gespecialiseerd is in de bindweefselmassage, zal de huid door middel van deze intensieve massage alle huidfuncties in de lederhuid worden gestimuleerd. Hierdoor zal de huid van binnenuit herstellen en vernieuwd worden, met een duurzame huidverbetering als resultaat.

Haal meer uit uw huid

Onze behandelingen richten zich op de aanpak van de kern van een huidprobleem in de dieper gelegen huidlagen, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Daarmee vult onze huidcoach de ruimte tussen gewone schoonheidsspecialist en de stap naar arts of kliniek.
U kunt bij ons terecht voor huidspecialistische zorg, waaronder hannah basis gezichtsbehandeling, bindweefselmassage, acnebehandeling, alsmede microdermabrasie. Daarbij stellen onze huidcoaches u in staat om een optimale huidconditie te bereiken.
Met de X-perience maakt u eenvoudig kennis met echte huidverbetering met behulp van de hannah producten, de hannah massagetechnieken en het unieke hannah systeem!
Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling.

Unieke werkwijze

De doelstelling van onze hannah huidcoach is om u bewust te maken van uw huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij u als mens helemaal centraal staat.
U wordt met empathie door de huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De hannah producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal u de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

De hannah acnébehandeling is geschikt voor de onzuivere huid, waarbij de huid diep zal worden gereinigd en worden hersteld. Voor aanvang van de behandeling wordt er een intake afgenomen en de huidwaarden gemeten met de hannah Skin Analyzer, om een volledig beeld te krijgen van de huid. Een standaardbehandeling voor acne bestaat echter niet en zal in alle gevallen per persoon worden bekeken.
De hannah acnébehandeling biedt uitkomst voor huidproblemen in de puberteit, hormonale problemen, zwarte meeeters/comedonen, overtollige talgproductie, (jeugd)puistjes en irritaties van de opperhuid. Doordat acne een aandoening is met een chronisch karakter vraagt de behandeling hiervan doorgaans langdurige aandacht. Wanneer de acnébehandeling periodiek zal worden herhaald met de ondersteunde producten voor thuisgebruik, zal de huidconditie na een aantal weken aanzienlijk verbeteren en het herstel versnellen. Tevens wordt dankzij de hannah acnébehandeling de kans op littekens aanzienlijk verminderd.
De hannah Acnébehandeling bestaat doorgaans uit:

  • Huidmeting met de hannah Skin Analyzer
  • Reiniging
  • Enzymatische peeling
  • Stimuleren van de doorbloeding met Cell Active
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Zuiverend en kalmerend masker
  • Afsluitende en herstellende producten afgestemd op uw huid
  • Huidverzorgingsadvies
Follow by Email
Facebook
Facebook