top of page

CRYOLIPOLYSE: Vet bevriezen en verwijderen

Werk je onwijs hard aan je levensstijl om strakker en gezonder te worden? We get it, je lichaam wil niet altijd meewerken.

 

Met Cryolipolyse kun je bij ons in de salon plaatselijk vet bevriezen, zonder een spannende operatie te ondergaan, zonder dieet en zonder enge naalden. Tijdens jouw behandeling worden jouw vetcellen op bepaalde plaatsen verminderd door ze flink te koelen. Dit is geheel pijnloos. Een van onze specialisten plaatst tijdens jouw ontspanmoment een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator van CLATUU vacuüm wordt gezogen. De eerste paar minuten zal je even wennen aan het tintelende, koude gevoel, maar daarna wen je er snel aan en merk je er weinig meer van. 

Met de behandeling kunnen we samen de contouren van bepaalde lichaamsdelen verbeteren, denk bijvoorbeeld aan je buik, rug, onder je BH-bandje, je taille, billen, benen, heupen, dijen, armen en onderkin. Door je vetcellen flink te koelen ontstaat apoptose. Dit is een natuurlijke manier van het lichaam om ongewenste vetcellen op te ruimen, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Dit proces duurt twee tot drie maanden.

Wat kun je verwachten?

Boek nu jouw intake gesprek

Met de behandeling zijn je vetcellen dus definitief weg met wetenschappelijk onderbouwde technologie van de Classys Clatuu - één van de meest professionele technologieën voor de behandeling in Nederland. De pijnloze behandeling is zeer veilig en effectief, waarna je direct door kan gaan met de rest van je dag. Het is een snelle behandeling van maximaal een uur, waarbij je je figuur corrigeert zonder naalden of operatie, zonder een 'jojo effect' en zonder een speciaal dieet. ​

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Twijfel niet en boek jouw intake gesprek. 

bottom of page