top of page

Winkelbeleid

Al jaren zijn wij de go-to salon voor veel mensen in regio Apeldoorn. Lekker centraal, snel beschikbaar en de gezelligste dames in de salon.

Betaalmethodes

Klantenservice

Ben je niet tevreden over jouw beauty behandeling? Of juist heel tevreden? Laat het ons weten, vinden we leuk. Dit kan middels een review, mailtje, of in de winkel zelf. We horen graag jouw ervaring met onze salon. 

Privacy 

Jouw online en offline gegevens die je op welke manier dan ook met Trendlines hebt gedeeld blijven jouw gegevens. In een wereld met onwijs veel cookies en steeds minder privacy, vinden wij het super belangrijk om jouw privacy en gedeelde gegevens te respecteren. We delen je gegevens onder geen enkele voorwaarde met externe partijen. Wel kan het zijn dat je in onze super toffe beauty campagne voor je mailbox belandt, hiervoor kun je je ten alle tijden weer uitschrijven. 

B2B-aanvragen

Ben jij ondernemer en zie je super toffe mogelijkheden voor groothandelaanvragen, promotie, je eigen beauty ruimte in de salon, of andere leuke samenwerkingen? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Betaalmethodes

- Credit / Debitcards
- iDeal

- Offline betalingen

bottom of page